fredag den 22. juli 2011

Jeg kan altså ikke gøre for det!!

Men er lige fortiden helt tosset med at lave ting med blomster/rosetter på!! *smil*

Bare se disse armbånd her!
 Rosetter påsyet et bredt stykke elastikbånd, ganske vist meget enkelt, men hyggeligt at lave, og sjovt at kombinere stoffer, knapper og farver sammen på denne måde :o)


 Forleden fik jeg afprøvet min lille strikkelise, meget nem at bruge, men jeg skal vist lige lære at slappe mere af i hænder og fingre, når jeg sidder og strikker med den!! Blev helt træt i mine hænder, og havde ind imellem svært ved at trække lykken over den løse snor! Måske det også har noget at gøre med hvilket garn man bruger!? Her har jeg valgt at bruge noget bambusgarn som måske ikke er det bedste? Jeg ved det ikke, men øvelse gør jo mester, ik!? :o)Her ses så det færdige resultat forvandlet til et armbånd, lavet efter samme princip som mine stofarmbånd, og dem kan du se HER!


Ha' en rigtig dejlig dag, trods en regnfuld en af slagsen. Men så er der jo også en god grund til at blive indendørs og sysle lidt ;o)

6 kommentarer:

 1. Er helt vild med det sidste armbånd lavet ved hjælp af strikkelisen. Du har bare nogle gode ideer.

  SvarSlet
 2. Flotte armbånd du har lavet - og lækkert design du har fået dig her på bloggen!

  SvarSlet
 3. Tak for rosen Lene. Synes også strikkelisen (ved min hjælp selvfølgelig) har gjort en okay stykke arbejde, så der skal helt sikkert lidt flere armbånd til hen ad vejen ;o)

  Tusind tak Mette, er faktisk også godt tilfreds med bloggens design. Mere venligt end før!

  SvarSlet
 4. SUPER flotte armbånd - Jeg har også tidligere leget med strikkelise, det er ved at være flere år siden jeg sidst havde den fremme. Måske der skal gang i den igen:-)

  SvarSlet
 5. Tak Dorthe ;) Ja, det er da bare med at finde lille Lise frem igen ;)

  SvarSlet
 6. Super fine armbånd - kan virkelig godt li' de rosetter! ;) man er vel gammel hestepige... selv om det er mange år siden.
  Og vupti forresten har du liiiige fået en ny fast læser i sammen omgang. Fin blog. Jeg glæder mig tilat følge med. Hilsner fra en Krea-fe

  SvarSlet