torsdag den 23. august 2012

Stoffornyelse...

De sidste par dage har jeg fået fat i lidt nye stoffer på bud, og gud hvor har det stor betydning for min lyst til kreativitet med stoffornyelse. Måske det bare er mig, men kender i ikke det, at løbe tør for ideer, kreativitet og lyst til action, når men i en laaang periode har gået og kigget på de samme stykker stof med de samme mønstre på de samme hylder! OMG, hvor går jeg bare i stå! Jeg har egentligt en del på lager som sagtens kunne bruges til mange fine projekter, men jeg er bare gået død i, at "genbruge" det samme af flere omgange!

Nå men back til story. Lidt nyt stof er kommet i hus og ideerne samt lysten til at få syet en masse forskelligt er endnu engang på sit højdepunkt, nu skal der bare afsættes tid til det forskellige, og prioriteres, som faktisk også kan være en udfordring af de helt store!

Først billeder af "lidt" billigt stof fra jysk med der skønneste motiver!! 


 

Og dernæst Tildastof fra Panduro, 4 meter for en hund, det er da en helt i orden deal!!
Valgte fire forskellige mønstre af 1 meter
Har pt. planer om at sy lidt tøj og sengetøj til børnene samt evt. patchworkprojekter til puder og tæpper. 

Ønsker alle en rigtig dejligt torsdag
Hilsner fra Heidi

4 kommentarer:

 1. kan se du og har fået skønne stoffer fra jysk :)

  SvarSlet
 2. Jaaa Helle, og det er bare så dejligt :)

  SvarSlet
 3. Nåhøj, så sidder man lige her og er ved at få "middagen" galt i halsen over det billige tilda stof.... og ikke en krone tilbage på kontoen, hvor der står "STOF TIL JILL"... SUK!!!!!
  I stedet må jeg sidde her og glæde mig til at se dine kreationer, men det er nu heller ikke værst ;o)
  Rigtig god arbejdslyst med det.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jill. Jeg kan godt forstå at du sukker efter det billige Tildastof. For det er da bare super fint, men er sikker på du har andre lækkerier på hylderne, og Jillkronerne skal nok kommer før eller siden, og så kan jeg helt klart anbefale en tur forbi Panduro :)

   Ser også at du er blevet beriget fra dine kære børn! Det må da være en glæde som kan løfte selv de "tørre" dage/tider på kontoen :)

   Kram fra Heidi

   Slet