lørdag den 24. marts 2012

Ny bolig og Sneak peak af Tapet

Om en lille uges tid flytter vi i ny bolig! Vi har lejet et lille hus som ligger lige overfor min datters skole, (meget praktisk ik!?) en hyggelig bolig som passer perfekt til vores lille familie, og lige nu står den på at filte, filte, filte og male, male, male!! Selvom det godt kan virke enormt uoverskueligt med alle de ting der skal flyttes fra en bolig til en anden ( Ja, man kan hurtigt få skrabet en masse L*** sammen gennem 12 år et sted) så er det jo samtidig enormt befriende, at få muget ud i gammelt skrammel.

Jeg glæder mig så meget til vi lige om lidt står og skal indrette os, og i den sammenhæng har vi været ude og finde noget tapet som skal pryde et par vægge hist og pist.

På et indbygningsskab i husets lille entré, har de tidlige lejere/ejere sat storblomstret tapet på skabslågerne, og hvorfor så ikke fortsætte lidt i samme dur med væggene ? :D

Her får i lige et lille sneak peak af det fine DYRE tapet som snart får sin plads på væggene :)
Skal nok flache lidt billeder efterhånden som vi kommer på plads! Men indtil da, vil jeg da smide et par forårsbilleder fra den nye boligs have!

Et kæmpe Rhododendrun bed! Glæder mig til de blomstre !!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar