lørdag den 24. marts 2012

Vandperler

Har du prøvet dem?

Jeg har nu puttet mine to orkideer ned i en gang vandperler, og er meget spændt på om de overlever flytteturen. Lige nu står de jo fint, men mon de gør det om en uge?

Pænt ser det ud, og hvis de trives optimalt i de fine vandperler, så er det jo en nem måde at huske at vande dem på :DMå I alle ha' en dejlig weekend :)
Hilsner fra Heidi
9 kommentarer:

 1. Giver du en update på det? For hvis det virker, så har jeg nogle orkideer der skal plantes om ;0)

  SvarSlet
 2. Jeg har også vandperler; du må sige om de virker i orkideer - for i de ting jeg brugte dem .. Ja, det virkede slet ikke.

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Min mormor har huset fuld af orkideer i vandperler og det virker helt upåklageligt. Man skal bare lige huske, at sådan nogle orkideer også har nogle luftrødder som skal stikke ovenfor perlerne (det er mit beskedne kendskab til orkideer og vandperler). :)

  SvarSlet
 4. Har prøvet 3 gange med mine orkideer... Orkideerne har det fint, men efter 10 dage vokser der så meget mug på perlerne, at hele skålen "slimer" - Det skete hver gang... Med RENT vand, SKYLLEDE rødder og NYE perler... Ikke en fan!
  http://likebree.kaashalvorsen.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej LikeBree

   Jeg har faktisk selv oplevet det samme. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det var vandperler af en dårlig kvalitet jeg havde brugt. Hvis man først får en ordentlig kvalitet, så skulle det problem ikke opstå :) Og jeg kan så sige, at hvis man køber perlerne "færdiglavet" i en fabrikeret og lukket pose, så kan du næsten være sikker på at de ikke er gode. Men hvis du køber dem man selv skal lægge i vand, så kan du være rimelig sikker på, at de virker fint :) Jeg er i hvert fald stor fan af vandperler nu :P

   Slet
 5. Ejjj, det er så fint med orkideer i vandperler. Jeg har efterhånden vandperler i alle rum i huset :) - men de er jo fine og billige. Jeg har fundet en fantastisk webshop med alle mulige forskellige vandperler aquaperler.dk samt en super god blog med inspiration nye idéer :D

  SvarSlet
 6. Ejjj, det er så fint med orkideer i vandperler. Jeg har efterhånden vandperler i alle rum i huset :) - men de er jo fine og billige. Jeg har fundet en fantastisk webshop med alle mulige forskellige vandperler aquaperler.dk samt en super god blog med inspiration nye idéer :D

  SvarSlet
 7. Jeg har lige fundet denne her side,, de er de billigste i Danmark
  Kun 4 kr for 10gr hvor andre tager 10 kr
  Også er de også de billigste med fragten
  CTI Party - vandperler

  SvarSlet