torsdag den 16. juni 2011

Strikkepindeetui - Totalt inspireret !!

Efter at have set min søde venindes hjemmelavede hækleetui her på bloggen Sirianna, tænkte jeg bare WOW, sådan et må jeg da også prøve at sy. Dog ville jeg gerne have et kombi-etui som både kunne indeholde strikke-og hæklepinde, så mig i gang med at søge alverdens inspiration på nettet, sammenholdt mit lidt besparet lager af stof og sytilbehør. Men jeg fandt lidt og meget inspireret fra disse to sider http://www.pickles.no/strikkepinneetui/ og http://unikarina.dk/strik/sy-et-etui-til-strikkepindene/ gik jeg i gang med mit strikkepindeetui! Og resultatet blev således:
Et rullepølse etui, med forskellige størrelses ruminddeling så det både kan indeholde store laaange og tykke strikkepinde, rundpinde, små hæklepinde, samt et stort rum til målebåd, sytråd eller hvad man nu synes. Det er godt vatteret med pladevat, så pindene er beskyttet på bedste vis. Hi hi

Så kære Mette (Sirianna) tak for inspirationen. nu er jeg også kampklar til krea-dagen d. 3. :o)

2 kommentarer:

  1. hvor er det bare blevet super flot :D Jeg har faktisk også syet et strikkepindeetui, til min mor, som hun fik i fødselsdagsgave :D Det må du se, det er på bloggen, under sytøj etiketten tror jeg. Men dit er vildt flot!!

    Jeg glæder mig til at se og kreahygge med dig d. 3.

    Kram

    SvarSlet
  2. Hvor er det fint Heidi:) måske du tager det med til kreadagen, så vi kan se det.? Det bliver rigtig hyggeligt d.3... Nøøøøj hvor skal vi sy- snakke og hygge os!

    SvarSlet