søndag den 19. juni 2011

Tøjbeklædte glas!

Vil lige dele mit igangværende weekendprojekt som er indhentet fra denne gode DIY beskrivelse hos SØHESTEN. Skøn blog med masser af inspiration!

 Her ser I lidt strikket beklædning, som jeg har strikket i retstrik i lidt spicy farver til et par madglas. Glasene skal jo alligevel bare kasseres, så hvorfor ikke gøre lidt nytte af nogle af dem i stedet :o)

Jeg har valgt at give dem en lille "solhat" på, og har beholdt lågene på indenunder for at afstive det lidt, derfor vil disse søde glas kun skulle bruges som pynteglas, da det ikke sådan lige er til at få lågene af, uden at man skal binde hatten af hver gang. Man kan jo som inde på SØHESTENS DIY, vælge at lave dem uden hat hvis det er det man vil! Synes bare at det giver et ekstra pift i denne dejlige sommertid!


Her har jeg beklædt et lille tacosauceglas og et marmeladeglas!Mangler at beklæde et stort rødkålsglas, men som i kan se er jeg igang, og hygger mig virkelig med det!!

Til sidst vil jeg lige vise mit rema1000 køb som jeg gjorde i går. En rigtig fed ugledug i de skønneste farver. Ved endnu ikke hvad jeg skal med den, eller rettere hvad der skal laves ud af den, men regner med, at det nok skal komme til mig på et tidspunkt ;o) Fortsat god søndag allesammen

2 kommentarer:

  1. Dine glas er rigtige søde Heidi! :)

    SvarSlet
  2. hvor er de fine, og sikke en sød ugledug:)

    SvarSlet