onsdag den 8. august 2012

Quiet book......Shhyyyyyyy

Jeg leger for tiden med en Quiet book til mindstemanden, og har fået lavet omslaget + den første side i bogen. Det er et feeeedt projekt med utroligt mange muligheder, og pinterest er jo en fantastisk side, hvis man søger ideer til forskellige aktiviteter i bogen.

Indtil videre har jeg lavet en lille bilbane og en kugleramme! Dette projekt er noget af en tidsrøver, for havde godt nok svært ved at lægge det fra mig i aftes, så det blev lidt sent inden jeg fandt min seng.. Hi hi

Glæder mig til bogen bliver spækket med sider af forskellige sjove og finurlige aktiviteter. Det vare dog lige lidt tid endnu inden Sander er gammel nok til sådan en bog, så det haster ikke med at få den helt færdig :)

Omslaget - jeg mangler dog lige at få sat velcro på som lukning, men havde det desværre ikke lige på lager pt. Måske der også kommer noget dekoration på forsiden med tiden :))


Bilbanen - med rundkørsel, veje, en bil, og en fin rød garage - bemærk at bilen pænt holder i garagen :)Så er bilen ude at køre :)))


Kuglerammen/ perlerammen :)
I morgen står den på en tur til Tivoli, så der får symaskine lige en velfortjent pause, inden den skal på højtryksarbejde igen.

Ha' en dejlig dag

Hilsner fra Heidi

4 kommentarer:

 1. Super fed bog. Glæder mig til at se flere sider!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de fine ord, glæder mig også til at komme i gang med de næste par sider, og har også nogle ideer til hvad de skal indeholde.. :)

   Slet
 2. uh det tegner godt! Den ser rigtig fin ud :D

  SvarSlet
 3. Ja ik! Du ved jo hvad det vil sige, at kaste sig ud i sådan et projekt her :) Har Valdemar glæde af sin bog?

  SvarSlet