tirsdag den 19. juni 2012

Lige Nu!!

Nyder jeg kaffen (som næsten er drukket) med hækletøjet mellem hænderne og en god lydbog i ørerne!!! Jo jo, den ene øretelefon skulle da lige med på billedet, mens den anden stadig er i øret :)

Det er altså tirsdagsklasse!!


Hvad laver du på sådan en ganske almindelig tirsdag aften?

7 kommentarer:

 1. ih hvor hyggeligt! Jeg laver blogdesign, har gjort klar til en evt. kreaaften i morgen, spiser lige en rest is, skal snart se Bones og ih hvor er det hyggeligt :D og så glæder jeg mig over at jeg er frisk igen oven på ondt i halsen og to syge børn!

  SvarSlet
 2. Ja, det er så øv at jeg ikke kan komme i morgen, men jeg må tage revange næste gang!!
  Dejligt at du/i er ved at være friske igen, irriterende når sådan noget sygdom overmander en!! Kram

  SvarSlet
 3. ja du må med næste gang, måske det bliver hos dig, så vi kan se hytten hi hi... :D Og ja mega irriterende med sygdom, specielt efter sådan en fed weekend.

  SvarSlet
 4. Sidder og blog-surfer :o)
  Hvor ser din tirsdag aften dog dejlig afslappende ud, min er gået med alt for sent putning... fordi der var en lille overraskelse fra mor til ungerne :o) der kommer billede på bloggen lige om lidt ;o)

  Og så tak for en rigtig hyggelige lørdag... som jo næsten ingen ende ville tage ;o) for syv søren det er længe siden jeg har hygget mig og grint SÅ meget... håber bestemt ikke det er sidste gang jeg kommer til Kalundborg.

  Kram fra Jill

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh Jill, den overraskelse glæder jeg mig til at se :)

   Selv tak for en forrygende lørdag, og hvor var det fedt at få lov til at møde dig "in real life" Der var en umådelig sjov og herlig aften med masser af latter!!

   Der kommer lige om lidt et indlæg fra min side om vores dejlige lørdag, har nemlig lagt hækletøjet fra mig et øjeblik, og tænker nu at jeg vil genopfriske vores dejlige lørdag i billeder :)

   Kram Fra Heidi

   Slet
 5. Der skal blogges og hækles.

  Er glad for at se at du bruge hæklertuiet

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla

   Du kan tro jeg bruger hækleetuiet!! Er super glad for det!! :)

   God blogging og hækling :)))

   Slet