torsdag den 4. august 2011

Tivolitur

Dagen i går blev brugt i Tivoli, en rigtig hyggelig tur, men også hård for en højgravid elefant. Er i hvert fald noget træt i skroget i dag.. Phyyyy 
Vi tilstødte min søster og hendes kæreste derinde, og fik afprøvet en masse hele dagen!


 Lidt billeder af Tivolis smukke omgivelser


Endelig en forlystelse som en højgravid kan være med på.. *smil*
Vi var meget koncentreret som også kan ses! Der skulle jo drejes helt korrekt ved de forskellige sving, og Stella var da bare en haj til at køre sin mor rundt i en lækker veteranbil!

Lidt mere forlystelse :o)
 
Og lidt til..... Stella er en forlystelses.o'holik pige, jo hurtigere og vildere jo bedre, så hun var et utal af gange oppe og prøve den gamle rutschebane samt Odinexpressen som er pænt vilde!! Svært at tage billede imens, så derfor er der kun billeder af de lidt mildere forlystelser.. *smiler*


Lidt høst fra turen kommer der også lige lidt billeder af :o)

Denne fine pude vandt min søsters kæreste, og var så sød at give den til Stella. Den er hun meget glad for og pynter lige nu så fint på hendes seng!!
  
Inden turen gik i Tivoli måtte vi lige en tur op ad strøget, da jeg "bare lige" ville et smut i Søstrene Grene. Der er jo desværre ikke sådan en fin butik på disse kanter!!. Manden min synes det er spild af tid!! *smiler* Men til Søstrene Grene kom jeg altså, og fandt denne lækre kiste som venter på at blive taget hånd om (de var i forskellige størrelser, store som små). Den skal helt sikkert males og pyntes med lidt papir, men hvordan den ender ud med at blive, er jeg ikke helt afklaret med endnu. En rigtig spændende kreating, som jeg glæder mig til at springe ud i :o)
Og sidst men ikke mindst endte dagen i en Build a bear shop hvor Stella måtte have denne ulv med hjem til samlingen af bamser :o) Meget sødt koncept, men også MEGET DYRT!!1 kommentar:

  1. iiih en dejlig dag!! Ja jeg skal også altid i søstrene grene, hvis jeg kan komme til det. Men Jacob synes også det er et mareridt (sikkert som de fleste mænd)!!

    SvarSlet