fredag den 8. juli 2011

Det er aldrig sjovt at sige farvel......

Men dagen kom, og dagen gik, og sikke en begivenhedsrig afskedsdag jeg fik!! 

Jeg havde sidste dag på job i børnehaven i dag, og havde da forberedt mig så vidt mulig på en vemodig dag, men det kom dog alligevel bag på mig, hvor stor en betydning en arbejdsplads pludselig kan have for en, når det hele bliver sat lidt i perspektiv! Jeg har jo trods alt set frem til at skulle stoppe, da der nu også er en graviditet der fylder pt. Men da det kun var et vikariat, og jeg ikke vender tilbage igen, vil jeg da helt sikkert komme til at savne min daglige arbejdsgang i huset!

Helt uforventet kom der en utrolig værdsættende gaveregn og afskedskram fra både børn og kollegaer og det synes jeg da lige, jeg vil flache lidt, det er så fint!
 

Gaven med den sødeste mus i æsken og bolcher er fra hele området (altså et område tilknyttet flere institutioner ) En meget fin gave med tanke på den kommende familieforøgelse.

 Smykkesættet med armbånd og halskæde fik jeg af et barn som havde sidste dag i børnehaven inden ferie og snarlig skolestart. Sådan et sæt fik hans stuepædagoger hver, hvilket jeg synes er utrolig værdsættende!
De to sæt øreringe fik jeg af mine kollegaer i huset, og hvor er de bare fine!
 

Det sidste men ikke mindst fantastiske er en gave fra børnene! En fin servietholder og et stort kort med børn og kollegaers håndaftryk på!! SÅ FLOT :)

Lige nu er mit hoved fyldt op med en masse af dagens dejlige indput, så jeg vil nu slappe heeeelt af og nyde at ferien er begyndt!!

4 kommentarer:

 1. det ser ud til at have været en rigtig dejlig dag og sikke en gaveregn!!

  SvarSlet
 2. Ja Mette, det har virkelig været en dejlig dag! Men det er vist ikke rigtig gået op for mig, at jeg ikke vender tilbage igen. Lige nu er det bare som om jeg er gået på weekend.. :)

  SvarSlet
 3. Heidi hvem ved, måske du vender tilbage en dag - men først skal du jo gå derhjemme og nyde din lille familie:0)... og måske se lidt mere til symaskinen?:)

  SvarSlet
 4. Det er selvfølgelig rigtig Mette H. Man kan aldrig vide. Klart jeg skal se lidt mere til min symaskine og andre sysler, og håber stadig at få fornøjelsen af kreahygge med jer piger igen!!

  Det er simpelthen såå hyggeligt!

  SvarSlet