onsdag den 16. januar 2013

Første indlæg i det nye år.....!

Bedre sent end aldrig!! Og så er det ikke engang et særligt inspirerende indlæg, MEN, med et nyt blogdesign kan jeg da håbe på et stort indspark til et højere aktivitetsniveau, for jeg er da vist gået totalt i stå med at blogge! 


Der er heller ikke gang i den store kreativitet her på hjemmefronten, og har desværre ikke været der længe, overskuddet og ideerne skal jeg lede længe efter, og jeg har derfor prioriteret anderledes i min fritid. Det eneste krea der dyrkes, er lidt strik og hæklerier i sofaen om aftenen, som nu også er rigtig hyggeligt....:) 

Januar måned har heller ikke budt på særlig meget ud over sygdom til hele familien!! Mellem jul og nytår lå mindstemanden syg med snot og høj feber i mange dage, nytårsaften lå min store datter syg, og i dagene efter nytår måtte mor her bukke under for snot, hoste og ondt i halsen!! Dette kunne åbenbart ikke gøre det alene, for i søndags om natten lagde mindstemanden ud med bræksyge, dette blev overført til mig af særlig karakter mandag morgen i form af Roskildesyge, og René måtte da også hilse pænt på Ulrik i går aftes!! Føj hvor har vi været ramt, og håber virkelig Stella undslipper denne omgang!!

Nu krydser jeg for at al den dårligdom snart forsvinder helt, så vi kan få en helt almindelig hverdag op at køre igen. 

Tanker fra Heidi

4 kommentarer:

 1. Håber at i ikke fanger mere sygdom!
  Men god bedring til alle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det håber jeg bestemt også :)

   Slet
 2. rigtig fin header :D Og sikke i har været ramt hva? Her er vi også alle snotforkølede, Jacob har influenza. Den eneste der er gået fri er Anna (hun er næsen aldrig syg, måske fordi hun går i en ude bhv.??)

  God bedring!!

  SvarSlet
 3. Sikken en super fin headder, de kreative ideer har ikke helt forladt dig kan jeg se ;o)

  Bare rolig, det kreative skal nok komme til dig igen, bare vent og se når den lysere tid kommer og haven begynder at folde sig ud med alle de smukke forårsblomster :) :) :)

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet