mandag den 17. september 2012

Efterårsstemning....

I weekenden fik jeg leget lidt med efteråret i forsøget på at lave nogle efterårskrukker og synes nu, at det lykkedes meget godt :)
Vi har en lang allé med en del grantræet op mod vores hus, og de smider underligt nok en masse kogler på jorden, så hvorfor ikke bare gøre brug af dem i krukkerne?

søndag den 16. september 2012

Pigefødselsdag...

I dag har vi holdt pigefødselsdag for pigerne fra Stellas klasse! og det kræver jo en smule hyggelige forberedelser til sådan et gilde. Vi havde dog ikke planlagt de vilde aktiviteter på denne dag, udover at pigerne skulle hygge med hinanden, og det gik super godt. De forrige år hvor vi har holdt børnefødselsdag for Stella, har vi gerne planlagt lidt aktiviteter for at holde "skansen" men nu hvor de fleste har ramt de berømte syv år, har de meget nemmere ved at fordybe sig i gode lege sammen. Vi legede dog alligevel en sjov lille leg "den som flaskehalsen peger på" og sikke en øvelse det var både at sige "flaskehalsen peger på" og tillige at finde på noget sjovt, vildt og godt som en af de andre skulle udsættes for :) STOR succes !!


mandag den 3. september 2012

Berberbukser til min store pige..


I dag har jeg fået syet disse to par lækre sager færdige! De har ligget længe og været klippet klar, men fik aldrig startet symaskinen op på det tidspunkt! I dag skulle det så være....
Uglestoffet er fra Jysk!Disse er syet af stof fra stof2000Mønstret er fra dette symagasin :)

lørdag den 1. september 2012

Småfolk lagersalg!

Hvis i ikke allerede har opdaget det hos hende her! så har jeg i dag været i Holbæk til småfolk lagersalg. Jeg har ikke prøvet det før, så var meget spændt på hvad der ventede mig!!

Generelt var det en meget positiv oplevelse med en god stemning og dejligt med plads. Ingen vilde kulgeskøre shoppegale hunkønsvæsner som mit hoved ellers så pænt viste billeder af..hihi.

Desværre var der nærmest ingenting tilbage i str. 80-86-92, så der går lige et par år inden mindstemanden kan blive småfolklækker, da jeg måtte op i en str. 98-104 i meget af det. Tilgengæld var der en del til min store datter i str. 122-128, så det var dejligt :)


Bunken til min lille dreng!- og til min store pige :)Det hele samlet!