fredag den 24. august 2012

Kender du tøjmærket MiXed?

Ellers vil jeg helt klart anbefale dig, at tage et smut forbi webshoppen HER! Jeg synes hun laver de sødeste tullebukser og bluser med de skønneste applikationer, farvesammensætninger m.m.! Tilbage fra min datters babytid (hun er nu snart 7 år) handlede jeg en del tullebukser hos MiXed, og synes bare designet bliver sødere og sødere med årene! Så jeg har gået med længsel og ventet på at min lille dreng ramte str. 80, så han også kan få glæden af det lækre tøj! Men nu er jeg jo også ret så vild med stjerner og ugler som en del af tøjet skinner igennem med!!! Hun har mindre str. men ikke meget, og det er tit udsolgt :)

Min datter var lille af størrelse og havde ikke så travlt med at vokse de første par år, så hun kunne snildt nå at slide en del tøj og sko op, men MiXed så aldrig rigtig særlig slidt ud, selvom det kom igennem vask og tørretumling en hel del gange, så det er go' kvalitetstøj til småbørnene! 

Mit første MiXedkøb fra restsalg bunken til lillemanden for nogle af han fødselsdagspenge :)

 


2 kommentarer:

  1. Jeg har også haft et godt øje til Mixed i mange år (fra da jeg fik min datter) Synes simpelthen det er så fint og gennemført i detaljerne. Så synes jeg i øvrigt priserne er meget fair, når man kender det store arbejde bag tøjet:-)

    SvarSlet
  2. Jeg har faktisk aldrig hørt om dem, men det er da fint tøj de laver :)

    kig forbi min giveaway: http://brineh.blogspot.dk/2012/08/ny-giveaway.html

    kh Sabrina

    SvarSlet