lørdag den 2. juni 2012

Den gamle kirke - Et besøg værd!

I går fik jeg langt om længe oplevelsen af  Den Gamle Kirke her i byen.! En gammel menighedskirke som nu sælger det lækreste, romantiske og meget stilfulde brugskunst/interør. Det var virkelig en oplevelse at gå rundt i kirken med stemingsfuldt musik i ørerne og en masse smukke ting for øjet!
Jeg tog lige hurtigt et par skud med telefonen, men det er langtfra nok til at kunne fornemme den egentlige stemning og det smukke interiør!!
Et billede af den smukke indgang

Lidt billeder inde i butikken


Når man ser alle de skønne dåser Kusmi tea, er det, at man godt kunne ønske sig at være thedrikker BIG TIME!!
Men så lidt som jeg drikker the, kan det vist ikke betale sig!! Øv det koster!!
Er bare så vild med de dåser!!

Dette er hvad jeg fik købt!
Den absolutte lækreste lilla voksdug, to greengate lattekopper og sidst med ikke mindst en lækker lille lilla kande fra Aspegren. Mon jeg godt kan lide lilla???

Og så var det jo lige, at jeg på vejen hjem rundede Rema1000. Her fandt jeg sørme også lidt the på dåse og så kunne jeg altså ikke lade være med at hapse to styks ned i kurven!! De var til at betale og så skal jeg da bare lære at drikke the, for embalagen er bare så meget federe end en pose kaffe :)

Er meget spændt på lakridstheen, mon det er noget for mig??

Er du mere nysgerrig på at se hvad Den gamle kirke indeholder, er der en hjemmeside du kan gå ind på her!, og ellers er den også at finde på facebook!
Helt klart et besøg værd!

Hilsner fra Heidi

7 kommentarer:

 1. Jeg har også købt de 6 forskellige slags te i Rema - de kan helt klart anbefales

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt, der varer heller ikke længe før jeg må smage på sagerne :)

   Slet
 2. ja de er så fine de kusmi dåser! Du kan jo bare servere teen for gæster :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen så tit har vi slet ikke thedrikkende gæster at det ville kunne betale sig desværre :)

   Slet
 3. Jeg genkender den fine kirke! Har været der et par gange og ser selvfølgelig langt efter den, når bussen kører fordi på hovedgaden. Selve bygningen er jo også bare så fin! I det hele taget en lækker butik!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er bare lækker, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der :) Sjovt, så er du også fra de kanter her. Ja, byen her er jo ikke vanvittig stor :)

   Slet
  2. Ja, altså, den ligger jo mellem to større byer: min fødeby, hvor familien stadig bor, og min uddannelsesby, hvor jeg er flyttet til. Har altid tænkt, at kirken kunne gøres til en unik bolig ;). Der skal dog laves lidt. Den er kold!

   Slet