tirsdag den 1. maj 2012

Maskintape - Med førbilleder

Jeg vandt for noget tid siden to ruller maskintape i en give away, og har i dag leget lidt med dem. Har ikke rigtig gjort det store i maskintape, men nu hvor man har fået lidt på lager, skal det da også prøves.

Jeg har tryllet lidt farver på et par vaser, og wow, det ser faktisk rigtig godt ud hvis jeg selv skal sige det!!Og ja, det er tulipanerne fra i går som er sprunget godt ud :)))

Da denne vase både buer ud og indad, er det ikke til at putte tape rundt uden at det krøller en hel del, MEN jeg synes faktisk slet ikke det gør noget, da det bare ligner den er krakeleret fra afstand.. :)


Redigeret: Og så kom der også tulipaner fra haven i denne vase....

FØR DER BLEV TRYLLET!!
Ha' en rigtig dejlig solskinsdag!
Hilsner fra Heidi

6 kommentarer:

 1. hvor er de blevet fine! Jeg er helt vild med den sort/hvide vase :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Mette. det er slet ikke blevet så tosset! Må vist anskaffe mig noget mere tape at lege med, eller håbe på, at jeg engang kunne være heldig at vinde noget igen :D

   Slet
 2. Elsker også den sort hvide vase, selvom den gør mig "rundtosset" ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. Kan godt se hvad du mener, man skal ikke stirre for meget på vaser, men det er nu ikke så slemt in real life :))

   Slet
 3. Eii, hvor er bare blevet voldsomt fine :)
  Det var da egentlig ret smart, den ide havde jeg slet ikke overvejet :b

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og ja, man kan jo i princippet bare tage en tom vinflaske og dække til med tape. Så har man da hurtigt en fin vase :)

   Slet