søndag den 29. april 2012

Har du set min give away!? + Returpakke

Hvis du ikke skulle have opdaget min give away som er her på bloggen, så bare tryk her! og se det lækre stof og fine tapet som er i spil :)Og så lige til noget helt andet!


Igår modtog jeg en rigtig spændende returpakke i forbindelse med en pakkeleg jeg sprang ud i! Og denne gang ved jeg at pakken er fra Helle som har bloggen hverdagens sysler, en rigtig fin blog med masser af inspiration til de syglade. Helle syer det det fineste tøj til sin datter, og har pt. gang i lidt sødt dukketøj til datterens dukke Emma. Kig forbi hendes blog lige her!


Pakken indeholdt en rigtig spændende syvejledning på en lille foldeudæske hvortil der også kan monteres en nålepude på låget! Helle har vedlagt pap og stof til foldeudæsken, og så må vi jo se om jeg er sykyndig nok til sådan et projekt :) Fint er det i hvert fald!!

Tak for pakken Helle, og så vil jeg da lige høre dig, om du egentlig selv har syet sådan en æske før?

Go' søndag til hver og en!!
Hilsner fra Heidi1 kommentar:

  1. Hej Heidi.

    Jeg er glad for at du kan bruge pakken :) Jeg kan ikke prale af at have lavet æsken selv. Vi har fået en ny patchworkbutik i nærheden og det var der jeg fandt vejledningen. Men jeg overvejer selv at prøve den også så jeg skal nok sige til når/hvis jeg får den lavet :)

    SvarSlet