tirsdag den 6. december 2011

Et stort ønske er blevet opfyldt!!

Efter at vi alle mand nu er rykket op på vores nye 1 sal med nyt soveværelse og nyt værelse til min store datter, er der nu et ekstra rum i stueetagen, og prøv lige at se her hvad det skal bruges til!! 
Jep, min helt egen krea/hobbyplads. Er bare sååå lykkelig over, at det nu er slut med, at inddrage spisebordet som sybord, hvor der hele tiden skulle rykkes ting frem og tilbage!!

Der mangler stadig en en del der skal ordnes før det bliver helt perfekt, men godt på vej, det er vi altså!!
Pt. mangler jeg en god arbejdslampe til bordet, og en god stol som passer bedre i højden. Ligeledes skal jeg have fat i en rumdeler til stof og andre finurlige materialer :o)

Efter at min datter Stella er rykket på sit nye værelse, blev der også et lille fixt reolkasse system tilovers som hun ikke ville have rykket med op og haps, den kan mor her da sagtens bruge til alverdens kreating og sager. Så smart!

Meningen var egentligt, at jeg skulle have et kreahjørne oppe på vores nye 1 sal, men pga. skråvægge kunne det desværre ikke helt blive som ønsket, men uanset hvad, så er jeg bare så glad for mit nye krearum i stueetagen!  Lidt hygge på bordet skal der også være plads til :o)Lillemanden blev også lige flashet engang. Smil


Det såkaldte reolkasse system


 Stofbunker som venter på en rumdelerplads :o)2 kommentarer:

  1. Åhh ja sådan et rum ønsker alle dig.. kun til kreativt... tillykke med det...

    SvarSlet
  2. Fantastisk og tillykke med det. Er sikker på du kommerciel at bruge mange timer der!

    SvarSlet