torsdag den 17. november 2011

Støvler på snor....

Imens lillemanden i dag tog sig en ordentlig lur på knap 3½ time udenfor i barnevognen, tog jeg mig tid ved symaskinen og fik mit julekalenderprojekt til min store datter færdigt!
24 støvler på snor til lidt spiselige godter.
Stella har luret længe på det halvfærdige projekt, og da hun kom hjem fra skole i dag, fik hun godt nok store øjne, da hun så alle 24 støvler hænge der på rad og række. Nu mangler der bare at komme lidt fyld i, men det venter vi lige lidt med endnu ;o)

Jeg har også snakket med hende om, at julemanden er gået på deltid, og leverer kun julegaver på adventssøndagene herhjemme. Jeg synes det har været for meget med kalendergaver hver eneste dag de seneste par år, og vil nu hellere købe lidt større og brugbare adventsgaver!!
Også derfor jeg har syet denne hyggelige støvle snor, som er lidt en kompensation for kalendergaverne, dette bliver dog til spiselige godter i stedet!Hygge til jer!


4 kommentarer:

 1. Tudins tak :o) Er også godt tilfreds :o)

  SvarSlet
 2. ih hvor er du effektiv Heidi! Ja her er jeg også gået over til adventsgaver i år. Mest fordi jeg synes de får så mange gaver i denne tid, med fødselsdage i november og december. Sidste år blev det for meget for Anna!

  Rigtig fin julekalender du har fundet på der :D

  SvarSlet
 3. Hold da op et stort projekt. Det ser super hyggeligt ud.

  SvarSlet