lørdag den 26. november 2011

Pakkepost til mig!

I dag fik jeg hentet en rigtig lækker pakke som lå og ventede på mig på posthuset. En advents give away jeg var så heldig at vinde hos hende her! 
Jeg glæder mig så meget til at åbne den første pakke i morgen 1. søndag i advent, og skal nok flashe indholdet her på bloggen så du også kan følge med, efterhånden som de bliver åbnet. ;o) 
Tak Camilla for de fine pakker, de er landet trygt og godt herhjemme!


Og så er mine yndlings porcelænsnisser også kommet op og hænge på nogle grene! Min svigermor har egen butik hjemme og webbutik med både hvidt og håndmalet porcelæn som hun selv maler! Hun underviser også i porcelænsmaling, og kan bare det der med penselstrøget på porcelæn! Du kan da kigge forbi hendes webshop her! Men sagen er den, at jeg indimellem har fået foræret nogle skønne håndmalet nisser og har efterhånden en del til at stille frem (måske de skulle flaches engang så i kan se hvor fine de er? hmm ) 

Efter jeg har fået børn har julen pludselig fået en enorm betydning for mig, og det kan også ses på pynten herhjemme, der kommer ligesom mere og mere til ( Ja, kæresten synes her er alt for meget pynt fremme) *griner* Men julen er kun en enkelt måned ud af mange, så det må han altså lære at leve med, for min datter og jeg eeelsker det!!

 


1 kommentar:

  1. ih hvor er du heldig Heidi! Lækkert med en pakkekalender til mor hva?

    SvarSlet