torsdag den 22. september 2011

Et babytæppe til vores lille Sander

Langt om længe har jeg fået syslet lidt ved symaskinen. Et babytæppe skulle jo laves nu hvor vores lille søn er kommet til os! Og her er resultat så..........

Den ene side


Og den anden side....Et Patchworktæppe, dog kun sammensyet med to forskellige slags stoffer på hver side. Den ene side er sammensyet i retrostof, og den anden side med nyt stof, som er købt i jysk for noget tid siden :o)
Jeg har som man kan se, lavet det vendbart, så man efter humør kan skifte farve/mønster


Her er et billede af lille Sander som i dag er 1 mdr. gammel. på tæppet...
En smule frækhed udviser han vist allerede hvis man ser på hans lille strittende finger. *griner*


Og så lige til noget helt andet...............

For et godt stykke tid siden så jeg en lækker voksdug her hos denne blogger Fru Hygge, Jeg søgte derefter med lys og lygte efter noget lign. med fandt ikke rigtig noget nogen steder!

Da jeg så den anden dag lige ville lure lidt på stof & stils hjemmeside (hvor jeg tidligere heller ikke fandt det jeg søgte) ser det pludselig lidt anderledes ud!! For dælme om jeg ikke ser DUGEN som minder meget om den hos Fru Hygge, denne her er bare i pastelfarver!! (som jeg i øvrigt er vild med) 
Mig at bestille og vupti, nu ligger den på mit spisebord så flot!!!

Et billede af voksdugen kommer her.....


Og et billede af dugen på bordet, samt mit lille syhjørne... Ja, pladsen er trang herhjemme, så et spisebordshjørne er blevet inddraget til et syhjørne :o))


1 kommentar:

  1. super fint babytæppe med lille dejlige Sander på :D

    Nååårh så kom der alligevel lidt farve og spræl på spisebordet ;D

    SvarSlet