lørdag den 20. august 2011

Mini flagranke + Vivi Gade fugle

Ja, tiden går med en masse kreahygge herhjemme. Skal jo fordrive tiden fornuftigt, mens der ventes spændt på babys ankomst :o)

I går fik jeg denne Mini flagranke færdig til barnevognen, og synes den er blevet så fin :o)Det ser da meget festligt ud ik!? :o)


I dag har jeg fået lavet mine 6 Vivi Gade fugle færdige, og de er tilligemed sat på grene.


Skabelon og beskrivelse er at finde lige HER!  Papiret der er brugt til fuglene på det øverste billede inde på siden, er også en del af det papir jeg udlodder i min give away lige nu, så der er da lidt inspiration til, hvad papiret evt. kan bruges til .o)
Jeg har denne gang selv valgt at bruge noget restpapir jeg havde liggende. Det er nemlig noget jeg skal blive MEGET bedre til, for hold op det kan fylde!!
 Til sidst vil jeg da lige nævne, at jeg ligeledes har brugt ugen på at lave hemmeligheder... Shyyyy....
Men da det ikke kan vises frem endnu, må I lige vente lidt med at se herlighederne! Ja ja, lyder vist lidt selvfed lige nu, men det må man gerne, på sådan en dejlig solskinslørdag. *smiler*

Ha' en rigtig dejlig dag :o)

5 kommentarer:

 1. Ej hvor er den flagranke fin. ;0) Har du nogle mål på den måske? Mvh Dorthe

  SvarSlet
 2. Tak Dorte, altså jeg har lavet den lidt på slum hvor jeg, mens jeg var igang, har tilpasset den barnevognen. Jeg har dog gemt min trekantskabelon og har lige målt den. De to sider som går ned i en spids måler 9,5 cm. og den langside der er syet fast i kantbåndet måler 8,5 cm. dette er inkl sømrum. Flagene er syet fast med ca. 2,5 cm. mellemrum på kantbåndet :o)

  Det er lige hvad jeg umiddelbart kan oplyse, håber du kan bruge det til noget :o)

  Forsat god aften /Heidi

  SvarSlet
 3. De er bare super søde de der fugle. Dem tror jeg også at jeg vil prøve at lave. Indtil nu har jeg kun prøvet at lave Rie Elise Larsen fugle og ugler i gammelt tapet fra 1954. De der kunne pynte på min troldegren i loftet som jeg egentlig kun pynter til jul.

  SvarSlet
 4. Hvor er det hyggeligt med en flagranke i barnevognen! :)

  SvarSlet
 5. Fuglene er bare superfine! Jeg har i de siste år samlet på ulike fugler til å henge på juletreet blandt annet. Tror jeg må forsøke å lage noe lignende...

  SvarSlet