mandag den 15. august 2011

13 gyldne dage til termin.....

Og indtil for to dage siden, havde vi intet klar ud over to body'er, en sparkedragt og puslekommoden, som har stået fremme hele tiden fra min store datters tid som baby!! Den har været super som kommode til hendes tøj, og jeg har brugt puslepladsen, når jeg lige har villet studse hendes pandehår, eller klippe hendes negle mm. Så derfor er den aldrig nået, at blive pakket væk trods hendes snart 6 år!! *smiler*

Men nu er tremmesengen blevet samlet, barnevogn + lift gjort nogenlunde klar, og lidt mere tøj samt lidt bleer er blevet indkøbt! Da vi ikke har større vished end muligvis, at det bliver et drengebarn, går jeg efter unisextøj og neutrale ting generelt!! Skal lige hilse og sige, at det ikke er nemt!!! Men noget er det blevet til, og tror vi kan klare os de første par dage, inden vi springer over de friske kønsfarver, for hold da op det er lidt fesent med de neutrale farver!! Det har også betydet, at jeg alligevel har sprunget på lidt svage farver som tenderer til drenge, men hva' baby overlever nu nok alligevel!

Tremmeseng hvori der ligger en lækker uldpose og mit hjemmesyede babysengetøj. Venter med sengeranden til jeg kan købe den i en lækker frisk farve. Det forudsætter altså, at vi mere præcist ved om baby er dreng eller pige, og derfor venter vi pænt med den :o))


Bare lidt flach af tøj, bleer mm. 


Barnevognen som venter på at komme ud og trille :o))


Og lige bagved barnevognen på dette billede, kan man skimte en autostol, for jow jow, den er sørme også kommet i hus!!

Så nu kan jeg slappe mere af de næste par få/mange dage?? og ikke stresse over ikke at være babyklar! For hold da op jeg blev lidt panikken for to dage siden!! For tænk nu hvis baby meldte sin ankomst før tid!! Har ikke haft særligt travlt denne gang med at blive babyklar, og jeg har altså ingen forklaring på hvorfor, for med datteren var jeg klar flere måneder før, til trods for, at vi heller ikke vidste om hun blev en dreng eller pige :o)

1 kommentar:

  1. årh pyha hva Heidi! Så er du da ved at være rimelig klar :D
    Du er altså stadig velkommen til at kigge forbi og rode babytøjsbunkerne igennem, for at se om der er noget du evt. ville købe. Men det finder vi ud af!!

    SvarSlet