onsdag den 20. juli 2011

Feminine etuier syet i skønne blomstrede stoffer!

De sidste par dage herhjemme er gået med, at sysle med en masse etuier til old fashion mobiles (ment som til smalle ældre mobilmodeller, da der er taget udgangspunkt i min egen mobils størrelse) og Notebooks!
De er syet i de lækreste blomstrede stoffer, som selvfølgelig appellerer til kvindefolket ;)

 Herover ses de blomstrede mobiletuier med påsyet dekobånd og blomster. De er foret med velour, som gør dem mere polstret og beskytter derfor også mod ridser og små slag.

Her ses to etuier som passer til små Notebooks fra 10" eller mindre, og op til ca. 12". Syet efter samme princip som mobiletuierne, og er ligeledes foret med velour. 

Sidst men ikke mindst har jeg også syet to etuier til de lidt større Notebooks, som ca. kan rumme Notebooks fra 13" og op til 15.4". Igen efter samme princip som de andre etuier ;)

Nu er planen så at få åbnet min egen lille amiobiks, og sælge dem til interesserede købere! 
Så inden længe, har jeg forhåbentlig en lille amioshop, og du skal selvfølgelig være velkommen til at kigge forbi, når den er åbnet. Jeg har selvfølgelig også planer om, at sætte andre hjemmegjorte sager til salg undervejs ;) Det ville være en stor personlig gevinst, hvis JEG har LAVET noget, som andre kunne have INTERESSE i!!

Jeg hygger mig virkelig med at sysle fortiden, og nu hvor jeg har tiden til det, vil jeg da også gå skridtet videre fra at sysle til mig selv, til at sysle til andre, som måske??? vil eje nogle af mine syslerier.

Min blog har også fået sig endnu en makeover i takt med, at JEG har bestilt og fået mit eget logo, så det er mit forsøg på at få logo og blog til at passe bedre sammen ;) 

Ha' en rigtig dejlig dag!  /Heidi

5 kommentarer:

 1. SÅDAN Heidi!! Du styrer da for vildt. Jeg glæder mig til at se din nye amio biks....

  SvarSlet
 2. Ih, tak Mette. Glæder mig da også til at få amioshoppen i spænd ;o) Men det kræver vist lige, at jeg sætter mig ind i opsætningen af sådan en shop! Umiddelbart se det ud til at selv de mindre computergarvede (Læs:som MIG) kan finde ud af det :)

  SvarSlet
 3. Jeg er altså ret vild med alle dine ting. Sådan en mobil taske er jo smart. Specielt det ene du har lavet, fordi jeg har en matchende nederdel i det sammen stof ;o)

  Jeg har givet dig en BlogAward, håber du vil være med i legen :) Du kan låne billede på min blog.

  SvarSlet
 4. Tusind tak for BlogAwarden Jumici, er meget smigret over den fine award du har skænket mig, og vil naturligvis gerne være med. Men venter lige med at samle den op og give den videre til et senere tidspunkt, måske først i morgen :)

  Og tak for de rosende ord om mine ting, skønt når andre også kan lide det man laver. Det kunne da være fint med et matchende mobiletui til din nederdel *smiler*

  Fortsat god aften til dig og dine

  SvarSlet
 5. Ej, hvor er de fede.. Vildt god idé med notebooketuier :o)

  Kh Helle

  SvarSlet