lørdag den 7. maj 2011

Flere af Stellas kreationer og nyindkøbt stof fra stof & stil

Ja, så har Stella været igang igen, og har lavet de fineste malerier, bare se engang herunder ;o)

Forleden kom det stof med posten som jeg havde bestilt hos stof og stil. Havde ellers svoret at jeg ikke ville bestille stof over nettet, da jeg bare skal kunne mærke stoffets kvalitet. Men man har jo et standpunkt til man tager et nyt, og nu tog jeg så chancen alligevel og har endnu ikke fortrudt, så det er jo positivt ;o))
Stofferne ovenover skal blive til pose/hyggebukser med tilhørende veste, og glæder mig til at få de færdige resultater i hånden!!


Her er lidt stof til Stella og den lille ny. Det røde patchwork lign. stof skal blive til en jule-spencerkjole til Stella, og de lyse stoffer med bondegårdsdyr og mønster skal blive til et babydyne/pudebetræk til den lille rumle som vi venter spændt på at se til august. Måtte bare have det stof med bondegårdsdyrene, da det minder meget om den puslepude vi har her hjemme og har brugt til Stella. Ja, selvom hun er på vej mod de 6 år, så er vores pusleplads stadig fremme!!! Det er der sådan set mange årsager til. Puslepladsen er en dejlig rummelig kommode hvor al Stellas tøj opbevares, og så har det været en dejlig plads til at ordne div. klipninger af hår og negle på Stella osv. Da vi ventede Stella kendte vi ikke til kønnet og fandt puslepuden meget neutral, og sådan forholder jeg mig også til den lille ny, selvom vi dog har fået fortalt at det højst sandsynligt bliver en dreng! Men hvad nu hvis??? Så jeg forholder mig også rimeligt neutralt denne gang, og synes virkelig godt om bondegårdsstoffet!

Vi er jo selvfølgelig nød til at flytte Stellas tøj ind til os, så der bliver plads til rumlens tøj i kommoden. Det er så dejligt når tøj, klude og bleer er lige ved hånden :o)

Lige et billede af puslepladsen som den snart har stået i 6 år, og sikkert vil stå nogle år endnu :o))

2 kommentarer:

  1. ih altså altid lækkert med nyt stof :D Det grå med lyserøde blomster det er simpelthen så fedt, jeg har det selv og det er sådan noget jeg sparer på, for det bruger jeg kun til helt særlige ting.

    SvarSlet
  2. Ja, det stof synes jeg også er rigtig lækkert og har i dag fået klippet ud til sagerne, samt fået syet babydyne-pudebetrækket færdigt :o)

    SvarSlet