lørdag den 14. maj 2011

En blandet landhandel :o)

 Den anden dag fik jeg syet et babydyne/pude betræk færdigt ud af stof med bondegårdsdyr på, synes det er så sødt og glæder mig til at putte baby i det når tiden kommer :o)


I dag faldt jeg tilfældigt over disse små sættekasser i super brugsen :) Der medfølger også 10 dobbeltsidet ark dekopapir, og både sættekasse og papir stod til en lille sum af 39,95, så der nuppede jeg lige 2 stykker i farten :o) Til sidst skal i da lige se min lille hilsen til en kollega på jobbet. I denne uge har vi alle fået tildelt en ven som vi skal "nurse" lidt ekstra om i denne uge. Da det er sidste dag i morgen, ville jeg da lige forkæle min kollega-ven med en lille kunstig blomst (ja ja, så holder den jo evigt..  hihi) og et par toms guldkarameller pakket fint ind med bånd om :o)
3 kommentarer:

  1. fine ting og sikke en god ide på arbejdet :D

    SvarSlet
  2. Hvor hyggeligt sådan at blive forkælet på arbejdet! Din kollega er da heldig at hun fik dig som "nurse", med den fine weekend-gave! :)

    SvarSlet
  3. De der sættekasser havde jeg nok heller ikke kunnet lade vre med at købe ;o) - og jeg syns også om ideen med at passe extra på en kollega det er en super idé både for den der giver og den der modtager ;o)

    SvarSlet