onsdag den 6. april 2011

Sættekasse til Stellas værelse

Så fik jeg her til aften lavet en sættekasse til Stellas værelse færdig! Whuhuu, det er så skønt med færdige resultater :o)Sættekassen herunder bliver den næste der skal istandsættes, en ældre sag som jeg fandt på qxl! Den er pææænt stor og har maaange små rum, så det vil kræve en del ihærdighed når jeg kommer igang med den! Der er nogle få steder hvor der er nogle rum der er knækket, men det synes jeg kun har sin charme, og når  den engang er færdig, får den en plads på væggen i køkkenet :o)


3 kommentarer:

 1. Den er blevet rigtig fin, totalt "tøse-agtig" må man sige ;o)

  Sådan en sættekasse som du viser her ovenfor har jeg (dog i lidt mindre udgave), den hænger på væggen ved siden af mit sybord og er fyldt op med tråd i alle de små rum. Det er rigtig smart og overskueligt at finde den rigtige farve tråd på den måde ;o)

  SvarSlet
 2. hvor er den bare blevet flot!! Jeg glæder mig til i morgen :D Vi må se om vi lige kan nå forbi Tiger butikken, de har noget rigtig fint papir for tiden.

  SvarSlet
 3. Etta Loa: Tak, og ja, det den helt tøsede stil jeg har kørt :o) Smart med den måde du bruger din sættekasse til sytråde :o)

  Mette: Glæder mig også helt vildt, og ja, vi suser da også lige forbi tigerbutikken! Det er helt sikkert. Vi ses i morgen kl. 9.00 :o)

  SvarSlet