søndag den 3. april 2011

Et lille smut i haven og 19 fulde uger i dag!

Solen kom så dejlig frem i går eftermiddags, og det benyttede vi os hurtigt af, da vi have set vejrudsigten for i dag, med regn og skyet vejr!

Græsset har haft det hårdt vinteren igennem og det kan ses, men håber den kommer sig, nu hvor solen er mere over os igen. Stella hyggede sig i sit legehus, og tog et par ture i sin trampolin, mens jeg gik og vaskede havemøblerne af.  


I dag er jeg 19 fulde uger henne i min graviditet! Synes tiden går alt for stærkt denne gang, og glemmer tiltider at nyde det! Om 5 dage står den på gennemscanning i Holbæk, og vi er så spændte, men samtidig er man også lidt nervøs for om alt er okay. Hvis de kan se og vil afsløre kønnet for os, vil vi gerne vide det denne gang, men hvis ikke, tager vi overraskelsen med til august :o)
Maven er ved at vokse sig større, og er meget spændt på hvordan den ender ud sidst i graviditeten, tror også at det er ved at være tid til et mavebillede inden længe.

Må i alle have en god søndag!

2 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud Heidi... Vi har også været ude i haven i weekenden, har fået sået lidt forskelligt, og har smagt et par "sandkager" som Astrid har lavet ude i sandkassen.Det bliver SÅÅÅ spændende med scanningen i næste uge - selvfølgelig er alt som det skal være!!! :)
  ha en god søndag.
  kh. Mette

  SvarSlet
 2. Dejligt når man kan gå i haven, og solen titter sørme frem igen lige nu! Nyder også dine havebilleder inkl. børn :o)

  Tak for linket!

  SvarSlet