lørdag den 31. marts 2012

Nyt boligliv

Er det vores hverdag er meget præget af pt :)


Vi maler stadig, men kan nu snart se en ende på det, og alt imens kører hjernen på højtryk hvad angår indretningen af vores nye hjem!

Forleden tog jeg mig derfor lidt tid ved symaskinen, samt hæfteklammemaskinen, og vupti! Så er der nye puder til sofaen :DKraftigt inspireret af denne DIY, har jeg også betrukket 4 små malerlærreder med stof (i DIY'en bruges der pizzabakker :) De går lidt i spænd med sofapuderne, og ideen er så, at de skal op og hænge på væggen, men da vi ikke er på plads i det nye hus endnu, må du nøjes med at se dem her på et bord!For ikke så længe siden fik jeg omtrukket låget til min kurvepuf i blomstret stof, du kan se den her! Den er så blevet omtrukket endnu engang, da den gerne skulle matche mine puder og billedeophæng.. SmilLige et billede af det hele sammen!Ønsker alle en rigtig god påske, og ferie til dem der skulle være så heldige!
Hilsner fra Heidi

torsdag den 29. marts 2012

Pakkeleg - Kom frisk!

Er du klar på en gang pakkeleg? Det håber jeg du er, for jeg mangler nogle at lege med :)

Jeg har modtaget denne fine pakke fra SuperPrinsessenPakken indeholder lidt til både jeg selv, min datter og sønnike! Så fint :D
Og prøv lige at se de små stykker stof/filt som er vedlagt! Lige til at sy en lille påskehøne som SuperPrinsessen selv har lavet en fin DIY på lige her! ( Piisssssst, hvis du ikke har set det, har hun faktisk udloddet nogle fine påskehøns i en give away her.)

Nå men tilbage til sagen!

Nu skal legen jo så gå videre, og det foregår således:
De 4 første som er hurtige og kommenterer på dette indlæg, modtager hver en hemmelig gave fra mig, og skal derefter sende en gave retur til mig :D

Er du frisk?tirsdag den 27. marts 2012

Hvem mon er den heldige vinder?

Så er tiden kommet til at finde en heldig vinder af min give away! 58 lykkelodder blev det til alt i alt, og random.org har trukket vindernummeret for mig :)


Vindernummeret blev nr. 44, så et stort tillykke til hende her!!

Send mig din adresse til heidi@koluda.com og jeg vil sende præmien til dig :) Håber du bliver glad for stofferne, og måske jeg er så heldig, at se nogle kreationer ud af det fra din side!

En stort tak til alle for jeres deltagelse og et stort tillykke til mig og min blog, som har årsdag i dag!!

Hurra hurra hurraaaaaaaaa..................!


mandag den 26. marts 2012

Velkommen indenfor i entreen....

Nu står den lille bitte entre i vores nye bolig færdigmalet...skøøønt med noget der bare står en lille smule færdiggjort! for hold da op en omgang når et helt hus skal ordnes på engang!

Tapetet var på skabslågerne i forvejen, og da jeg selv synes rigtig godt om det, har det naturligvis fået lov til at blive :D Glæder mig til at se resultatet af stue og køkken, når vi selv går igang med at lege med lidt tapet der!! Synes det skaber så hyggelig en stemning.


Ja, desværre er der terassogulv i entreen (og badeværelset), og det er jeg bestemt ikke fan af. Synes ærlig talt, at det er forfærdelig koldt og grimt at se på!!! Men vi kan og må leve med det, og synes jeg har hørt et sted, at der er ved at være trend igen!? HeheI dag har et af projekterne været, at få nedslebet køkkenbordpladen og givet den en gang ny olie. Den var simpelthen så ødelagt og slidt at se på, men nu står den næsten som ny!! Billedet her viser processen med en nedslebet og olieret halvdel :)

lørdag den 24. marts 2012

Ny bolig og Sneak peak af Tapet

Om en lille uges tid flytter vi i ny bolig! Vi har lejet et lille hus som ligger lige overfor min datters skole, (meget praktisk ik!?) en hyggelig bolig som passer perfekt til vores lille familie, og lige nu står den på at filte, filte, filte og male, male, male!! Selvom det godt kan virke enormt uoverskueligt med alle de ting der skal flyttes fra en bolig til en anden ( Ja, man kan hurtigt få skrabet en masse L*** sammen gennem 12 år et sted) så er det jo samtidig enormt befriende, at få muget ud i gammelt skrammel.

Jeg glæder mig så meget til vi lige om lidt står og skal indrette os, og i den sammenhæng har vi været ude og finde noget tapet som skal pryde et par vægge hist og pist.

På et indbygningsskab i husets lille entré, har de tidlige lejere/ejere sat storblomstret tapet på skabslågerne, og hvorfor så ikke fortsætte lidt i samme dur med væggene ? :D

Her får i lige et lille sneak peak af det fine DYRE tapet som snart får sin plads på væggene :)
Skal nok flache lidt billeder efterhånden som vi kommer på plads! Men indtil da, vil jeg da smide et par forårsbilleder fra den nye boligs have!

Et kæmpe Rhododendrun bed! Glæder mig til de blomstre !!


Vandperler

Har du prøvet dem?

Jeg har nu puttet mine to orkideer ned i en gang vandperler, og er meget spændt på om de overlever flytteturen. Lige nu står de jo fint, men mon de gør det om en uge?

Pænt ser det ud, og hvis de trives optimalt i de fine vandperler, så er det jo en nem måde at huske at vande dem på :DMå I alle ha' en dejlig weekend :)
Hilsner fra Heidi
tirsdag den 20. marts 2012

Lidt farvespræl til ørerne...

Har i dag siddet og leget med lidt garn og hækling.

Farvestrålende øreringe blev det til...


 

Overvejer nu om der skal syes en lille træknap på eller ej! Hvad synes du?

mandag den 19. marts 2012

Et år er snart gået, så derfor denne Give away......

Den 27 marts er det et år siden jeg begyndte at blogge, og den dag hvor jeg blev helt fortrolig med blogland.. Et skønt land med masser af inspiration, og gode ideér at hente. Blogland er nu for mig en stor afstresningsfaktor! En afkobling fra hverdagens rutiner og gøremål, samt det sted hvor jeg ofte får et energiboost af den store slags! Er så taknemlig for alle de faste læsere der er kommet til i årest løb, og værdsætter i høj grad alle de kommentarer der er faldet af her på bloggen i ny og næ!! TUSIND TAK FOR DET!! :D

Og nu til det SJOVE...

En lille give away bliver nu skudt igang, og vil kører til og med d. 27. marts hvor en vinder bliver trukket kl. 20!!Der bliver trukket lod om en stofpakke med 4 stykker stof af forskellig karakter og størrelse!
Noget er nyt, noget er brugt, noget er stort og noget småt :) 
Det kan blive dit hvis du vil lege med!?
Et voksen dynebetræk med søde dyremotiver som jeg faldt over i en lille genbrugsbiks for længe siden.


Et stort stykke flonelstof med de fineste stjerner. Der er ca. 1 meter i længden og det er købt i stof 2000 engang.


Et stort stykke stretch jersey stof med små hjerter. Der er nok til at sy et stykke børnebeklædning hvis man ville ønske det og det er købt i stof og stil engang


Og til sidst et mindre stykke bomuldstof m. bondegårdsdyr :o) også fra stof og stil...


Reglerne er som følger:

1 kommentar til indlægget = 1 lod
1 kommentar + fast læser på bloggen = 2 lodder
1 kommetar + fast læser på bloggen + link fra din egen blog til min give away (lån gerne det øverste billede) = 3 lodder
 
 
Alt det ovenstående + "synes godt om" min facebookside vil give dig hele 5 lodder og du finder genvejen til min facebookside i højre sidepanel :)
 
God vind til jer der vil være med...
 


søndag den 18. marts 2012

Lidt lækkert stuff!!

Fra vores allesammens helt egen Netto!
Måske du også har været heldig at få fingerne i noget?

Fortsat god aften til jer der læser med!


mandag den 5. marts 2012

Jeg har endelig lært....

At hækle mormor ruder!!! ( er det ikke det man kalder dem? ) Og for blot 1 uge siden, kunne jeg knapt hækle en luftmaske, men i selskab med mig selv og youtube kan jeg sørme få hæklet et dejligt mormortæppe som ønsket!! Har dog stadig meget at lære når det kommer til hækling, men et step afgangen Ik? :)

Nu er projekt tæppe sat igang, og så skal jeg nok få mange hyggelige timer til at gå, med fødderne oppe i selskab med hæklenålen :o)

Hilsner fra Heidi

torsdag den 1. marts 2012

Penalhus...

Så fik jeg syet et penalhus til skolepigen herhjemme. Hun er meget dårlig (doven) til at få lagt sine farveblyanter på hver deres "plads" i det penalhus hun har nu, så de vælter løst rundt i en pærevælling! Derfor har jeg nu syet et lille penalhus med lynlås (yes!!) til hendes farveblyanter, og her er det jo tilladt, at de vælter rundt mellem hinanden.. Hi hi
Får du også laves noget krea på denne skønne 1. forårsdag?

Hilsner fra Heidi

Er nu også at finde på Pinterest!

Follow Me on Pinterest

Bare klik HER!

Håber vi ses derinde :)