fredag den 30. september 2011

Boddy bamser til de mindste

Den anden dag lavede jeg disse to Boddy bamser. En sjov blanding mellem en teddy og mouse baer :o)
Den grå er syet i velour m.m.


Og den brune her, er syet i fløjel m.m.

En super lille sag hvor man kan få brugt lidt af sine stofrester!

Foran er "bukserne" lavet som en lille gemmelomme, så den gode buddy som en bamse nu er, kan opbevare små hemmeligheder deri, eller hvad det end måtte være :o)

Hvem har ikke brug for en boddy man kan betro sig til, og dele alt med. En boddy som altid er der for en, og som altid er klar til at gi' et kram, hvis man har brug for det :o) *smil*

torsdag den 29. september 2011

Smarte shoppingnet til de små lette indkøb......


Så har symaskinen dælme været i gang igen herhjemme, og denne gang har den spyttet to smarte shoppingnet ud med flagranke påsyet på forsiden..... Så fine ik!?


De ryger til salg på Amio.dk snarligt hvis det skulle have interesse :o)

Fortsat god aften derude!!

fredag den 23. september 2011

Hygger med fremstilling af venskabsarmbånd....

Mens lillemanden tager sig en lille eftermiddagslur har jeg taget hul på en ny udfordring. Så nemlig dette indlæg forleden dag, hvor en blogger har lavet nogle rigtig fine venskabsarmbånd, så det er jeg nu sprunget ud i.

Bare se her:


Og alt imens nydes en lækker kop cremet varm kakao.. Mmmmmmm


Du kan downloade en rigtig god vejledning til hvordan man laver et venskabsarmbånd lige her!

Jeg prøver rigtig tit nye ting af, er det noget du også er god til ???

Rigtig god dag til alle

torsdag den 22. september 2011

Et babytæppe til vores lille Sander

Langt om længe har jeg fået syslet lidt ved symaskinen. Et babytæppe skulle jo laves nu hvor vores lille søn er kommet til os! Og her er resultat så..........

Den ene side


Og den anden side....Et Patchworktæppe, dog kun sammensyet med to forskellige slags stoffer på hver side. Den ene side er sammensyet i retrostof, og den anden side med nyt stof, som er købt i jysk for noget tid siden :o)
Jeg har som man kan se, lavet det vendbart, så man efter humør kan skifte farve/mønster


Her er et billede af lille Sander som i dag er 1 mdr. gammel. på tæppet...
En smule frækhed udviser han vist allerede hvis man ser på hans lille strittende finger. *griner*


Og så lige til noget helt andet...............

For et godt stykke tid siden så jeg en lækker voksdug her hos denne blogger Fru Hygge, Jeg søgte derefter med lys og lygte efter noget lign. med fandt ikke rigtig noget nogen steder!

Da jeg så den anden dag lige ville lure lidt på stof & stils hjemmeside (hvor jeg tidligere heller ikke fandt det jeg søgte) ser det pludselig lidt anderledes ud!! For dælme om jeg ikke ser DUGEN som minder meget om den hos Fru Hygge, denne her er bare i pastelfarver!! (som jeg i øvrigt er vild med) 
Mig at bestille og vupti, nu ligger den på mit spisebord så flot!!!

Et billede af voksdugen kommer her.....


Og et billede af dugen på bordet, samt mit lille syhjørne... Ja, pladsen er trang herhjemme, så et spisebordshjørne er blevet inddraget til et syhjørne :o))


torsdag den 15. september 2011

En VINDER er nu blevet fundet!!

Mens vi venter på det MEGET spændende valgresultat, har jeg nu fundet en vinder af min Give away!!
Jeg vil først gerne takke jer alle for stor deltagelse, og byde alle mine nye læsere som er tilkommet min blog i den seneste tid hjerteligt velkommen!!
Og nu til det spændende!!!! Det blev til i alt hele 170 lodder!!! Og derfor har jeg brugt Random.org til at hjælpe med udtrækningen, og som i selv kan se, bliver det lod nummer 145 der render af med min fine præmie :o)

And the winner is................

 Tina med bloggen Mulles verden

Et kæmpe stort tillykke til dig Tina, håber du bliver glad for det fine papir! :o)

Send gerne en mail til heidipaaske@hotmail.com med dit navn og adresse, og jeg vil sende præmien til dig snarest derefter!!

Fortsat god valgaften til alle jer derude, og endnu engang tusind tak for den store deltagelse ved min Give away!!

Smilebox.com / Onlines-scrapbook til de knap så kyndige "wanna be" scrappere

Ja, bliver da lige nød til at reklamere for en side som jeg faldt over i går på nettet! Nogle af jer kender sikkert til siden http://www.smilebox.com/, men til jer der ikke gør, vil jeg klart anbefale at tjekke den ud! Det kan hurtigt blive til mange sjove timer med billedescapping, leg med collager, invitationer m.m. Så er man ikke en kyndig scrapper (som jeg bestemt ikke er) kan det ikke gøres nemmere end her med online-scrapbooking. Det kan selvføgelig ikke sidestilles med den "in real life" scrapbooking hvor alle sanser stimuleres via lækre håndfaste materialer, men det er et rigtig godt alternativ til noget der ligner, når man som mig, ikke har et veludviklet scrapping-gen!!!

Her har jeg selv lavet en lille scrapbook med min datter og jeg på legepladen :o) Der såååå mange anvendelige sider, at det tit kan være svært at vælge, og er nok også det der gør, at timerne hurtigt kan gå fra en med programmet foran sig

Click to play this Smilebox scrapbook
Create your own scrapbook - Powered by Smilebox
Scrapbook made with Smilebox

fredag den 9. september 2011

Tiden går......

Og i dag bliver min store pige 6 år!! Hurraaaaa........


Her er hun kun 2 dage gammel. Utrolig smuk trods en masse snask i håret som var meget sejlivet at få vasket væk!!

Godt 6 år efter ses hun her..


På sin første skoledag !! Og sjovt nu hvor jeg kigger godt efter på billedet, har hun faktisk valgt, at have det samme tøj på i dag *smiler*

Og ja, vi er så startet helt forfra med babypusleriet 


For nu er lillebror jo kommet til os :o)))

Hver alder har sin charme! Og selvom der er rigtig mange glæder ved de store tænkende og selvstændige børn, så er det virkelig dejligt endnu engang, at få lov til at nyde babyduften, og føle den nære intime kontakt man som forældre får skabt med sin lille baby!!!

torsdag den 8. september 2011

Så blev vi enige om et navn......

Og må jeg derfor præsenterer vores lille Sander 


Close up af lillemanden efter et godt måltid mad :oD


10 min. aftenhygge mellem storesøster og lillebror. Må jo udnytte hans knap så meget vågne tid :o))
Må jo desværre indrømme at min blog pt. bliver lidt forsømt!! Der har været meget om ørerne her de første par uger efter bettemandens ankomst, og har derfor måtte nedprioritere bloggen for en stund. MEN kan mærke at tiden og lysten til kreativitet er ved at indfinde sig igen, nu hvor hverdagen er ved at få lidt ro over sig, og en rytme er ved at blive fundet. Derfor er jeg også ret så sikker på, at jeg snart er på banen igen!! Savner helt klart sysleriet ved symaskinen :o)

Ha' en rigtig dejlig dag derude!!!