onsdag den 27. april 2011

Så er der fundet en heldig vinder af min Give away

Men først vil jeg gerne lige takke alle for stor deltagelse. Det er meget overvældende, at der var så mange der ville være en del af min lille Give away. Tusind tak til jer alle sammen!!


Så sættes trommehvirvlen igang.................
trom

trom

trom,
og der findes et lille lod Trom

trom

trom


And the winner is!!!!!
Tine med bloggen Meilhede

Stort tillykke til dig! Jeg kontakter dig hurtigst muligt, så jeg ved hvor sagerne skal sendes hen ;o))

mandag den 25. april 2011

Så kom påskeharen forbi


Her er Stella på vej i haven for at lede efter påskeharens efterladte godies, og hendes påskekurv er med!


Leder i den store plæne


Leder stadig


Øv kurven er stadig tom, mon der overhovedet er noget at finde?


Vupti, sørme om der ikke gemte sig et æg i det høje græs ved blommetræet


Og hvad søren er det bag ved de lange mælkebøtteblade. Det ligner bestemt ikke æg, men spændende er det i hvert fald


Og her er de fundne ting. Et æg i kurven, og en Hello Kitty Gumball dispenser som er al for stor til at komme i kurven!!Sikken glæde påskeharen bragte Stella denne påske.

Nu lakker påsken mod enden og hverdagen starter igen. Men en dejlig og fornøjelig påske har det været, med tid til lidt ekstra hygge og syslerier :o)

lørdag den 23. april 2011

Alpacagarn til et årsprojektHer til formiddag tog jeg forbi garnbutikken og købte dette lækre Baby Alpacagarn, som lidt efter lidt skal blive til et rigtig fint og lækkert sjal. En kollega af mine har næsten lige haft strikket et færdigt til sig selv, og da hun fortalte hvor simpelt det egentlig var at lave, er jeg simpelthen nød til at springe på projektet.

Det er godt nok et af de dyre projekter jeg springer på , og tror da også den garnbutik som er her i området, ved hvad de skal tage for det!! Humf!!

Da jeg skriver årsprojekt i overskriften, må jeg tilstå at det nok ikke helt er ved siden af. Hvis jeg kender mig selv ret, så er jeg ikke den skarpeste skrikkerske i skuffen, og tager gerne lidt afgangen i langsomt tempo. :o)

Spændende bliver det helt sikkert når de første masker slåes op i aften, for lige om lidt står den på påskefrokost hos mine forældre.. Synes også jeg er ved at blive lidt sulten.... ;o)))

Hygge hej sa sa...... c",)

fredag den 22. april 2011

Posebukser & vest

Så har jeg haft gang i symaskinen igen, og denne gang var det tøj til mig selv der var på spil :o)

Jeg har syet et par lækre porøse posebukser med tilhørende vendbar vest. Alt efter hvilken vej vesten vender, er der enten mønster på ryggen eller foran, og resten af vesten er af samme stof som bukserne. Jeg er utrolig glad for resultatet, og skal helt klart have lavet nogle flere veste i forskellige mønstre og nuancer. Mønstret har jeg selv tegnet af efter en kort lille jakke jeg havde i skabet, og har derfor også selv skulle finde ud af hvordan vesten skulle syes sammen, nu hvor den skulle være vendbar og uden kantebånd. Ikke nogen nem opgave, og jeg har måttet klunte mig frem til et resultat, som helt sikkert ikke ville blive godkendt af andre end mig selv..

Det sidste billede kan vi kalde et 2 i 1 billede, da i både kan se mig i mit nye outfit, og i profil med min gravide mave som nærmer sig 22 uge :o)

Haps haps og skååål..

Så blev det tid til popcorn og kold iste i haven. Det er hygge!!!


 Munden fuld af popcorn :o)


torsdag den 21. april 2011

Eftermiddagen på aktivitetspladsen

I eftermiddags tog min datter og jeg en tur på aktivitetspladsen her i området! Vejret er jo strålende og det må udnyttes her i påsken. Da vi havde leget noget tid, tog vi forbi fakta som utroligt nok har åbent i alle påskedagene og købte lidt ind og afsluttede eftermiddagen med en lækker lille påske IS.....Guf guf.

Lidt billedespam af min aktive datter.

Total blogforvirringI den korte tid jeg har haft min blog, har jeg skiftet design og udseende et utal af gange, jeg kan simpelthen ikke finde "min stil" 
Måske er der nogle der kan genkende det!?

Nu har jeg endnu engang skiftet udseende på min blog, og er faktisk rigtig godt tilfreds med det, men det synes jeg egentlig også jeg har været alle de andre MANGE gange!! 

MEN nu er den altså der! I hvert fald indtil næste gang *fnis*

mandag den 18. april 2011

Blusen kunne da ikke stå alene!!

Jeg har tidligere syet denne sommerbluse til Stella 


Og da jeg stadig havde stof tilbage, tænkte jeg, at et par sommerbukser passende til blusen ikke ville være så tosset :o) 
Når man er på sy-begynderstadie som jeg, skal jeg jo helst ikke gabe over mere end jeg kan mestre, så jeg tegnede et mønster af efter et par af stellas lange bukser, og tog lidt fra i længden for at få nogle underknee bukser :o)

Her er resultatet så


 Og nej, tøsen var bestemt ikke i stemning til en fotoscene .. Hihi 
Det er lige så man kan høre gennem billedet hvordan hun sukker over sin trælse mor :o))


søndag den 17. april 2011

Ugler

Et par uglede dage er det blevet til!
Har lavet 6  små ugler af papir og karton i forskellig udformning og farver, og i stedet for at fedte med lim og klister, har jeg brugt små dobbeltklæbende puder, så uglerne har en lille 3D effekt. Har sat ansigt på begge sider, så de uanset den vej de vender, kigger ned til os :o)


De er sørme flyttet ind på trollegrenen i stuen, og det er så hyggeligt med lidt ugleselskab!!Her skinner solen og det stoooornydes c",)
God palmesøndag til alle!

lørdag den 16. april 2011

Ønsker alle en god påske og ferie til de heldige

Rigtig god påske!


Og en særlig tak til mine skønne kollegaer Fru Hygge og Sirianna  aka/ Mette og Mette som har åbnet denne blogverden for mig. Dejligt med en masse god inspiration og spændende indslag fra dette blogunivers :o)


torsdag den 14. april 2011

Pyntepudebetræk

Så fik jeg prøvet lidt patchwork-syning af til et par pyntepudebetræk. Det gik faktisk okay og sikke de pryder sofaen herhjemme :o)


Må I alle have en dejlig solrig forårseftermiddag, jeg nyder fuglesangen som drøner ind af de åbne vinduer lige nu! Det er guf for øregangen :o)

mandag den 11. april 2011

En pige sommerbluse blev søndagens projekt

Jeg ville lave en sommerbluse til Stella som denne herunder tilhørende et gammelt Ingelise blad, hvor mønstret også er med.


Og her kommer resultatet så....


Farven snyder på billedet ovenover da den er mere lilla i det, men det kommer mere til sin ret på billedet herunder! Er rigtig godt tilfreds med den, og det samme er Stella som jo er det vigtigste, da hun skal gå med den :o)


Jeg har brugt skråbånd som bindebånd, og har valgt at sætte et par perler jeg havde liggende i enderne for at spæde blusen lidt op!


lørdag den 9. april 2011

Så fløj der et par fugle indenfor...

og satte sig på et par grene....


Fugleskabelonen er i stof og stil kataloget, og jeg kunne bare ikke stå for dem, de er da en fryd for øjet :o)

Må I alle have en fortsat god lørdag aften!

onsdag den 6. april 2011

Sættekasse til Stellas værelse

Så fik jeg her til aften lavet en sættekasse til Stellas værelse færdig! Whuhuu, det er så skønt med færdige resultater :o)Sættekassen herunder bliver den næste der skal istandsættes, en ældre sag som jeg fandt på qxl! Den er pææænt stor og har maaange små rum, så det vil kræve en del ihærdighed når jeg kommer igang med den! Der er nogle få steder hvor der er nogle rum der er knækket, men det synes jeg kun har sin charme, og når  den engang er færdig, får den en plads på væggen i køkkenet :o)


tirsdag den 5. april 2011

Flere af Stellas kreationer!

Endnu engang har Stella lavet de dejligste ting i Sfo´en. Synes det er så inspirerende og helt fantastiske påfund der ofte hersker der, og jeg sluger det råt!


En lille påskekurv til at samle påske æg i. Ja, for Stella har allerede bestemt, at den skal bruges, når påskeharen kommer på besøg herhjemme og gemmer æg i haven. Bliver spændende at se hvornår det bliver.. ;o)


Et bånd til ophæng med en legetøjshest sat i midten, som hun har malet med noget fint glimmermaling (kan være svært at se på billedet)


Så fint!

Er lige nu igang med at male en sættekasse til Stella (en af de større af slagsen) Phhhuu det er strengt arbejde, men den bliver så fin når den står færdig :o)